divendres, 25 de setembre del 2009

INICI

Hola ,
Es el primer cop que edito un blog i així d’entrada em “va costa amunt” espero sortir-me’n amb èxit i tenir quelcom interessant per a dir!

L’estudi de la temàtica “Interculturalitat i educació” em resulta interessant i necessària perquè la diversitat cultural és un fet patent en la nostra societat , susceptible de generar situacions i dinàmiques positives i negatives, com son l’enriquiment cultural o el patiment de conflictes de caire religiós.

Penso que la manera en que es gestiona la convivència i s’aprofundeix en les relacions entre les diferents cultures que coincideixen en espai i temps , pot tenir conseqüències en el benestar de la societat i els membres que en formem part.

Preveig l’educació en interculturalitat com una tasca no exempta de dificultats i tan complexa com son les societats i grups humans que s’interrelacionen.

El fenomen intercultural és possiblement difícil d’abordar des d’una òptica totalment objectiva, per això calen altes dosis de tolerància i respecte envers la diferència però també distanciament i condemna d’allò que atempta contra la dignitat humana i ocasiona sofriment emparant-se en els costums i la conservació de la cultura pròpia
.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada